1. Kattenaccessoires
  2. kattenluik met chip

Top 10 kattenluiken met chip voor je huisdier

Laatst bijgewerkt: 13 mrt. 2023

Met veel kateneigenaren die op zoek zijn naar een gemakkelijke manier om hun huis te beschermen tegen wilde dieren, is de kat met chip een van de beste opties die er zijn. Hier bij hebben we het ons doel gemaakt om een lijst samen te stellen met onze top 10 kattenluik met chip, gebaseerd op kwaliteit en betaalbaarheid. We gaan je helpen bij het vinden van het beste kattenluik met chip dat bij jouw wensen past en je helpt om jouw huis beschermd te houden tegen ongewenste bezoekers.

De 10 beste kattenluiken met chip voor je huisdier vinden willen een hele hoop huisdierliefhebbers maar al te graag. Op die manier kun jij je huisdier namelijk snel blij maken. Het kan wel lastig zijn om de ideale kattenluik met chip te vinden. Er zijn tegenwoordig zoveel websites en mogelijkheden dat je misschien niet goed weet waar je moet zoeken.

Dit is precies de reden waarom we een top 10 van de beste kattenluiken met chip hebben opgesteld. Een kattenluik met chip kopen wordt dan ineens een heel stuk makkelijker. Je kunt dan namelijk gewoon onze top 10 afspeuren en kijken welk kattenluik met chip bij je huisdier past. Hier hoef je dan niet al te veel moeite zelf voor te doen.

Maak je huisdier blij met de best geteste kattenluik met chip

Je huisdier blij maken met de best geteste kattenluik met chip wil elk baasje toch. Wij doen dan ook hard ons best om alle best geteste kattenluiken met chip te testen.

Dit doen we door middel van een kattenluik met chip test. Deze test helpt ons met het vergelijken van alle kattenluiken met chip, zonder iets te missen. We willen namelijk niets missen wanneer we de kattenluiken met chip voor onze geliefde huisdieren aan het testen zijn.

Vind eenvoudig de beste kattenluik met chip

De top 10 kattenluiken met chip kun je op een vrij eenvoudige manier hieronder vinden. Je hoeft dus niet te zoeken naar een top 10 kattenluiken met chip want deze hebben wij direct hieronder staan op deze pagina. Je kunt dan zelf bepalen welke kattenluik met chip bij jou of je huisdier past.

De best geteste kattenluiken met chip staan allemaal in onze top 10 kattenluiken met chip. Zo kun jij ze eenvoudig vinden en hoef je er niet een lange tijd naar te zoeken. Verder hebben we de kattenluiken met chip met elkaar vergeleken maar dit kun je zelf natuurlijk altijd nog een keer gaan doen als dit nodig is.

Sandra Groot

Mijn naam is Sandra en ik heb dit prachtige artikel voor je geschreven. Dehuisdiertoppers.nl is niet zomaar een huisdier website. Wij staan er echt voor dat onze huisdieren het beste verdienen. We vinden dan ook dat elk huisdieren baasje zich hoort te verdiepen in zijn of haar huisdier. Via onze website kun je dat eenvoudig doen.

Best geteste kattenluiken met chip [Uit onze test 2024]

PetSafe Microchip - Kattenluik 12,2 x 23,9.

5/5

Met het Dierenluik Microchip van PetSafe kunnen katten gemakkelijk hun eigen thuis in en uit gaan. Dit kattenluik is speciaal ontworpen met een unieke, geavanceerde technologie die er voor zorgt dat het luik alleen open gaat als jouw kat erbij is. Het wordt geactiveerd door een microchip of RFID-halsband die je kat draagt, die het luik open doet als je kat erbij staat. Het luik is 12,2 x 23,9 cm groot en is geschikt voor kleine tot middelgrote katten. Dankzij de geluiddempende technologie is het luik ultra stil, zodat je kat zacht naar binnen en naar buiten kan gaan. Het luik is gemaakt van duurzaam materiaal dat bestand is tegen krassen en slijtage. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat het kattenluik gemakkelijk kapot gaat. Met deze kattenluik van PetSafe heb je geen last meer van de deur die steeds open en dicht gaat!

Sureflap Dierenluik Microchip S Kattenluik 20x20x7 cm.

5/5

Het Microchip Dierenluik van SureFlap is de perfecte oplossing voor eigenaren van katten en kleine honden. Met een afmeting van 20x20x7 cm is het luik geschikt voor alle dieren die niet groter zijn dan 7 kg. Het luik is voorzien van een geavanceerd microchip herkenningssysteem, waardoor alleen jouw kat of hond toegang hebben tot jouw huis. Je hoeft je geen zorgen te maken dat een buitenstaander jouw huis binnen komt, want je kunt de toegang tot je huis eenvoudig beheren met de SureFlap app. Het Microchip Dierenluik is voorzien van een waterdicht design en een isolerende binnenlaag. Dit zorgt ervoor dat het luik zowel bestand is tegen weersomstandigheden als kou en warmte. Het luik is ook voorzien van een geïntegreerde licht sensor, waardoor het luik automatisch open en dicht gaat bij weinig licht. De sensor zorgt ervoor dat je kat of hond comfortabel en veilig binnen en buiten kan komen en gaan.

Petsafe Staywell Microchip Kattenluik.

5/5

Met de Petsafe Staywell Microchip Kattenluik kunnen katten met een geïmplanteerde chip gemakkelijk binnen en buiten lopen. De luik is voorzien van een geavanceerd sensortechnologie die herkent welke kat toegang heeft. Dit betekent dat je geen sleutels of codes nodig hebt om de deur te openen. Het luikje is gemaakt van stevig plastic en heeft een verstelbare flap om te voorkomen dat er koude lucht naar binnen stroomt. De Petsafe Staywell Microchip Kattenluik biedt je een veilige en betrouwbare manier om je kat te laten genieten van zijn tijd buiten. Het luikje heeft ook een energiezuinig ontwerp dat er automatisch voor zorgt dat het luikje zichzelf sluit als je kat het luikje verlaat. Daarnaast heeft het luikje een nachtmodus, zodat je kat zich ook 's nachts buiten kan vermaken zonder dat jij je zorgen hoeft te maken.

Cat Mate Kattendeur Microchip 360.

5/5

De Cat Mate Kattendeur Microchip 360 is een revolutionaire manier om ervoor te zorgen dat alleen jouw kat de deur uit en in gaat. Dit kattenluik gebruikt microchip herkenning om te zorgen dat alleen jouw eigen kat toegang heeft tot je huis. Het luik is compatibel met 9, 10 en 15 digit microchips en het kan maar liefst 30 katten registreren. De Cat Mate Kattendeur Microchip 360 beschikt ook over een automatisch vergrendelingssysteem dat ervoor zorgt dat het luik altijd gesloten is als het niet in gebruik is. Het is ook uitgerust met een timer, waarmee je kunt instellen wanneer het luik geopend en gesloten moet worden. Dankzij het robuuste ontwerp is het luik bestand tegen extreme weersomstandigheden en heeft het een ultrasone afdichting die zorgt dat er geen ongewenste insecten of andere dieren naar binnen kunnen komen.

Sureflap Microchip Kattenluik Connect Bundel.

5/5

De Sureflap Microchip Kattenluik Connect Bundel geeft je kat de mogelijkheid om ongehinderd door het huis te lopen en tegelijkertijd de veiligheid te waarborgen. Met deze kattenluik heb je geen last meer van ongewenste indringers. Het luik herkent de microchip van je kat en laat alleen deze kat binnen. Je kunt ook instellen dat het luik alleen op bepaalde tijden open of dicht is. Het unieke aan de Sureflap Microchip Kattenluik Connect Bundel is dat je een app op je telefoon kunt downloaden. Deze app houdt je op de hoogte van de status van het luik, hoe vaak je kat binnen of buiten is geweest en of er vreemde bezoekers zijn. Je kunt ook meerdere luiken aan dezelfde app koppelen, zodat je gemakkelijk bijhoudt wie er binnen of buiten is, waar je kat zich bevindt en wanneer het luik open of dicht is. Met deze kattenluik maak je je huis veilig en geef je je kat de vrijheid die ze verdient.

SureFlap Microchip Kattenluik M - 12 x 14 cm.

5/5

Met het SureFlap Microchip Kattenluik M kun je de toegang tot je huis controleren. Dit kattenluik is speciaal ontwikkeld om alleen de katten uit jouw omgeving toe te laten in je woning. Het luik is 12 x 14 cm groot, wat betekent dat kleine katten er gemakkelijk doorheen kunnen. Het Microchip Kattenluik werkt met behulp van het identificatienummer van een chip die in je kat is geïmplanteerd. De chip wordt herkend en het luik zal alleen de kat met deze chip laten binnen. Alle andere katten worden buiten gehouden. Wanneer je kat weer naar binnen wil, zal het luik zich automatisch openen. Ook is het luik voorzien van een geïntegreerde antenne waarmee het kattenluik eenvoudig te programmeren is. Hierdoor heb je altijd de perfecte instellingen voor je kat.

Sureflap Microchip Huisdierluik Connect Bundel Kattenluik.

5/5

Met de SureFlap Microchip Huisdierluik Connect Bundel kun je een einde maken aan ongewenste bezoekers. Dankzij de gemakkelijk te gebruiken app heb je altijd inzicht in wie er binnen en buiten is. De luiken zijn zo ontworpen dat elke kat met een geïmplanteerde microchip toegang heeft tot jouw huis. Je kunt zelfs meerdere katten toevoegen aan de luik, zodat elke kat die je hebt toegang heeft. Het luik is gemaakt van duurzaam materiaal en is daarom ook bestand tegen weer en wind. Verder is het luik voorzien van een extra lange levensduur, waardoor je er lang plezier van zal hebben. De luik is ook eenvoudig te installeren, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over vervelende installatieprocessen. De luik is ook geoptimaliseerd voor stille werking, waardoor je geen last hebt van lawaai en trillingen.

PetSafe Petporte Smart Flap Kattenluik - 15,9 x 24,1 x 23,8 cm.

5/5

Dit PetSafe Micro-chip kattenluik, ook wel PetPorte genoemd, biedt uw kat de mogelijkheid om op een veilige en gemakkelijke manier in en uit het huis te gaan. Het helpt ook om zwerfkatten buiten te houden terwijl uw eigen kat binnen mag komen. Met een afmeting van 15,9 x 24,1 x 23,8 cm is dit kattenluik geschikt voor katten tot 7 kg. Het wordt geactiveerd door de micro-chip, wat gebruikt kan worden voor maximaal 25 katten. U krijgt daarnaast ook een piepalarm als uw kat 's nachts binnenkomt. Dit PetSafe kattenluik is zeer energie-efficiënt en is gemakkelijk te installeren in ramen, muren, deuren of andere materialen zoals hout, PVC, metaal, glas en baksteen. Uw kat kan nu in- en uitlopen wanneer de deur dicht is, zonder dat u bang hoeft te zijn dat andere katten binnenkomen. Het PetSafe kattenluik biedt uw kat de perfecte kans om het huis in en uit te gaan terwijl u er zeker van kunt zijn dat uw kat de enige is die binnenkomt.

SureFlap Microchip Huisdierluik L - 18 x 17 cm.

5/5

De SureFlap Microchip Huisdierluik L - 18 x 17 cm is een innovatief product dat een veilige, gemakkelijke en betrouwbare manier biedt om uw huisdieren binnen te houden. Het luik is geschikt voor alle huisdieren met een RFID-microchip, waardoor alleen uw huisdieren toegang hebben tot uw huis. De installatie is eenvoudig, waardoor u geen professionele hulp nodig hebt. Het luik maakt gebruik van een draadloze verbinding met uw huis en heeft een ingebouwde infrarood sensor, die detecteert wanneer uw huisdieren erlangs komen. Wanneer er een bekende chip wordt gedetecteerd, zal het luik automatisch openen. Omdat het luik op batterijen werkt, is het ook ideaal voor gebruik op plaatsen waar geen stroom aanwezig is. U kunt de batterijen gemakkelijk vervangen. De SureFlap Microchip Huisdierluik L - 18 x 17 cm is een uitstekende keuze voor het bewaken van uw huis tegen ongewenste bezoekers. Het luik is slank en stijlvol en heeft een stevige constructie die bestand is tegen de elementen. De afdichting van het luik is waterdicht, waardoor het ook geschikt is voor buitengebruik. Het luik is ook zeer energie-efficiënt, zodat u geld kunt besparen op uw energierekening. Met deze luik kunt u ervoor.

SureFlap Microchip Dualscan Kattenluik M 14 x 12 cm.

5/5

SureFlap Microchip Dualscan Kattenluik is een uitstekende oplossing voor kattenliefhebbers die op zoek zijn naar een betrouwbaar en gemakkelijk te gebruiken product. De kattenluiken van SureFlap werken op basis van een microchip, waardoor je geen vreemde katten meer in huis krijgt. Je kunt het luik ook instellen om katten tegen te houden die niet door jou zijn toegestaan. De SureFlap Microchip Dualscan Kattenluik M is gemaakt van hoogwaardige materialen voor een lange levensduur. Het luik heeft een afmeting van 14 x 12 cm, wat betekent dat het geschikt is voor de meeste kattenrassen. Om te voorkomen dat kleinere dieren door het luik kunnen, heeft het een speciale magneet. De SureFlap Microchip Dualscan Kattenluik is eenvoudig te installeren en heeft een batterij die ongeveer 6 maanden meegaat. Het luik is ook volledig waterbestendig, zodat je deze zonder zorgen buiten kunt gebruiken.

Inhoudsopgave

Meest gestelde vragen over deze kattenluik met chip vergelijking

Een kattenluik met chip kopen doe je niet elke dag. Wat is de beste kattenluik met chip voor je huisdier die ook daadwerkelijk veilig is? Het is namelijk altijd van groot belang dat een kattenluik met chip veilig is. Je wilt niet iets in huis halen wat juist een gevaar kan veroorzaken bij jou of misschien bij je huisdier. 

We hebben dan ook gekeken naar de mogelijkheden die er zijn om te testen welke kattenluiken met chip zo veilig mogelijk zijn. Alle kattenluiken met chip die op onze website staan zijn veilig. Anders komen ze absoluut niet op onze website te staan. Daarom wordt dit altijd goed getest.

De kattenluiken met chip testen is geen makkelijke klus. De top 10 kattenluiken met chip is namelijk volledig getest. De ene kattenluik met chip is namelijk de andere kattenluik met chip niet. Daarom is het zo belangrijk om elke kattenluiken met chip individueel nogmaals te gaan testen. Zo zorgen we ervoor dat we alleen de beste kattenluiken met chip in de top 10 kattenluiken met chip hebben staan. 

Wij testen de kattenluiken met chip samen met een deskundig team. Zij weten precies welke eisen we aan de kattenluiken met chip stellen en wat voor een test er moet gedaan worden. Zo kunnen we met zekerheid zeggen dat we alleen de allerbeste kattenluiken met chip op onze website hebben staan.

Een kattenluik met chip kopen doe je niet iedere dag. Daarom is het goed om te weten waar je en kattenluik met chip precies kunt kopen. Je kunt de kattenluiken met chip namelijk niet bij ons kopen. Je kunt ze alleen bij onze partners halen. Wij verkopen de kattenluiken met chip namelijk niet zelf. Wij doen dit in samenwerking met verschillende aanbieders. 

Deze aanbieders zijn zeer betrouwbaar. We hebben hard aan de band gewerkt tussen deze aanbieders en ons. Op die manier kunnen wij met zekerheid zeggen dat je op een veilige plek een kattenluik met chip kunt kopen, zonder dat je de aanbieder eerst nog helemaal moet gaan na trekken.

De PetSafe Microchip - Kattenluik 12,2 x 23,9. is de kattenluik met chip die beste getest is in onze vergelijking. Dit betekent echter niet dat dit voor jou ook de beste aankoop is. Om te bepalen welke kattenluik met chip geschikt is voor jou is het goed om te bepalen voor jezelf welke producteigenschappen jij belangrijk vindt. 

Als je deze voor jezelf duidelijk hebt maak je de juiste keuze uit onze top 10 kattenluiken met chip, dit zijn namelijk alle 10 goede kattenluiken met chip.

Ons eindoordeel: best geteste kattenluiken met chip

Het is duidelijk dat er een grote keuze is aan kattenluiken met chip die de veiligheid en privacy van jouw kat verbeteren. Zelfs als je een kleine kat hebt, is er een kattenluik met chip die geschikt is voor jouw kat. Daarnaast, kattenluiken met chip bieden ook extra comfort en gemak voor de eigenaar, omdat het een stuk eenvoudiger is om de kat in en uit te laten zonder dat je zelf de deur opent. Met deze top 10 kattenluiken met chip keuzes, kunnen jij en je kat samen genieten van een veilig en comfortabel leven!

We hebben nog wel een goede tip voor je. Alle kattenluiken met chip zijn beoordeeld door gebruikers, consumenten die een van de kattenluik met chip uit de top 10 heeft aangeschaft. Aan de hand van deze ervaringen kun je zien wat iemand anders van de kattenluik met chip vond. Zo zie je of iemand die een kattenluik met chip kocht tevreden is of dat er toch nog verschillende verbeterpunten zijn.

Al deze ervaringen hebben wij op een eenvoudige manier op onze website geplaatst. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat je precies weet waar je aan toe bent wanneer je een kattenluik met chip koopt.

Gepubliceerd op: 13 feb. 2023